Els Estats Units
Les cases
Els Estats Units és un país amb una superfície molt extensa i per això, les cases són molt diferents depenent de si es troben a la costa est o a l'oest, al centre, nord o sud i també segons si es troben al centre de les grans ciutats o bé al seus voltants. I també, segons les zones si són urbanes, industrials, agrícoles o suburbanes. Hi ha tot tipus de cases: individuals i adosades, edificis de apartaments/pisos. Segons cada lloc s'utilitzen materials i estils molts diversos: estil clàssic, molt modern etc...

La casa blanca
Als Estats Units es troba un del edificis més importants, que és la Casa Blanca. En ella es troba el president dels Estats Units i la seva família. A la Casa Blanca hi ha molta seguretat.La Casa Blanca es troba a Washington .

la_casa_blanca.jpeg


Els gratacels
Nova York té molts gratacels, que són un tipus de construcció en forma d'edifici que té molts pisos. Hi ha gratacels de més de 50 pisos. Als Estats Units hi han els gratacels més grans del món. Normalment els gratacels és troben a les ciutats més grans, per això Nova York en té tants exemplars. En el 2001 va passar una tragèdia que va marcar molt en l'història dels Estats Units, dos avions suïcides es van estrellar expressament contra les torres bessones i moltes persones es van morir.

empire_estate_2.jpgLa contaminació
A Nova York hi ha molta contaminació, la gent no es preocupa per el medi ambient. Van amb molta pressa per el carrer i no es preocupen de parar-se un moment per tirar els papers a les papereres. També hi ha un altre tipus de contaminació, la acústica, com hi ha tanta gent vivint als Estats Units també hi han molts cotxes i moltes cues per arribar als llocs i això vol dir molts clàxons.

contaminació.jpg

El clima
Als Estats Units acostuma a haver-hi temperatures molt baixes a l'hivern, és a dir, que fa molt de fred, i a l'estiu en canvi les temperatures acostumen a ser molt caloroses.

La opinió
Estats Units és un país que tens que visitar moltes coses i la majoria són molt maques, jo he anat a Nova York i us recomanaria que provessiu d'anar perquè val bastant la pena .Us recomano, si aneu a Nova York pujar a l'Empire State des d'on es veu tota la ciutat.

empire_estate.jpg