Colònies a la Masella Marina
El dilluns a les sis del matí ens vam reuní tot sisè per marxar a la Masella, a esquiar. Jo tenia molta son però tambè moltes ganes de marxar, ens vam despedir dels pares i vam marxar cap a la Masella.
Vam arribar a les nou, van repartir els esquis i fer els grups: grup 1 el més baix, grup 2 el mitjà i grup 3 el més alt. Jo anava al grup mitjà perquè he anat a esquiar alguna vagada. Al meu grup hi havia aproximadament 12 persones. Vam esxtar esquiant 3 hores. Després vam anar a dinar. Hi havia bufet lliure !!! El menjar estaba " que te cagas". Quan vam acabar de dinar vem fer les distrubusions de les habitacions, a la meva habitació hi havia vuit nenes.
Vam tenir tota la tarda lliure i més tard vam anar a sopar. Després de sopar ens vam anar a arreglar perquè... hi havia disco !! Comensava a les 10 i acabava a les 12. Mu vaig pasar molt bé peró exepta una cosa; hi havia una altra escola de Gandia. Ens vam comensar a barallar i a competir ballant fins l'hora de plegar que vam marxar a dormir.

Al segon dia (dimars) ens vam llevar del llit i vam baixar rapidament a esmorzar, també estava molt bo. Després vam anar a buscar els esquis ens els vam posar i vam anar a esquiar. Mu vax pasar molt bé i vax millorar des de el

primer dia. Ens vam canviar i vam anar a dinar. Després de dinar ens vam duxar i vam tindre la tarde lliure. Quan es va fer de nit vam anar a fer un joc nocturn molt "xulo". Va guanyar el meu grup. Vam supar i anar a la disco, aquell dia ja ens vam fer amics.
També un altre dia vam anar a muntar a caball, a patinar sobre gel i fer moltes coses divertides.
Van ser fantàsticas !!!!!!!

external image Sdc11825.jpg