Colònies a la Masella


El dilluns a les 6:00 del matí tothom estava pujat a l'autocar per emprendre el viatge cap a la Cerdanya. Vem estar quasi tot el viatge cantant cançons perquè el viatge s'ens fes més curt per que era de mes o menys tres hores. A dos quarts de deu vam arribar a la Masella i ens van donar el "forfet". Després vam anar a agafar l 'equipatge de l'autocar per deixar-lo a l'alberg ( que per cert era molt bonic). A tres quarts de nou vam anar a agafar el material per esquiar: els esquis, el casc, els pals...
A les deu tothom estava preparat per esquiar ens van dividir en tres grups: el dels que sabien més, els que només havien esquiat un o dos cops i els que mai s'havien posat uns esquís (en aquest cas jo). Vam estar esquiant de deu a una i a dos quarts de dotze tothom a dinar. Era molt xulu dinar allà perque teniem bufet lliure i podiem menjar el que volíem, tots ens vam posar les botes perque després d'esquiar tens una gana...

Després de dinar vam repartir les habitacions. Van haver-hi problemes però al final les vam poder fer. I a la nit... DISCOOO!!! A les dotze tothom al llit !!! Ens vam adormir de seguida bueno tothom no.

Al dia següent a la tarda vam anar a muntar cavall va ser molt divertit, el meu cavall es deia Màgic i era molt gran! Vam estar fent voltes per la granja amb el cavall a mi el que més em costava era fer-lo arrencar perque tenia por de fer-li mal.

El dimecres vam tindre la tarda lliure i ens van deixar anar a jugar amb la neu i vam fer una guerra de boles de neu. Va ser super divertit!!!!
A la tarda cap a les set o així un grupet de nens i nenes van vindre a la meva habitació i em van demanar que expliqués un conte de por i jo encantada el vaig explicar i... quan ja vaig acabar el conte... ZAS EL LLUM ES VA APAGAR!!!!! Tothom tenia molta por i cridava: OBRIU EL LLUM!!! OBRIU EL LLUM!!!

El dijous a la tarda vam anar a patinar sobre gel i jo no em vaig caure ni un sol cop i mira que jo mai havia patinat sobre gel ee...
Després ens van donar una o dues hores per comprar un record jo vaig comprar un iman que deia Puigcerdà.

El divendres haviem de fer les maletes per tornar... Han sigut les millors colònies de la meva vida i a sigut una experiència genial!


La_Masella_020.jpg

Marta Lázaro Porras