Pau Carbonell Muñoz


COLÒNIES A LA MASELLA


Aquest curs, els nens i nenes de 6è vam anar a esquiar a la Masella. Vam sortir de l'escola el dia 22 a les 6 del matí i vam tornar el dia 26. Quan vam arribar vam deixar les motxilles en una sala i vam anar a la botiga on haviem reservat els esquis. Ens vam posar el casc, les botes i vam anar a les pistes. A la nit vam fer un joc de nit bastant divertit. Quan vam acabar el joc, vam anar a les habitacions a canviar-nos per anar a la discotca. Allà vem ballar fins que els profes ens van separar de l'altre escola perquè ens estavem barallant. Al dia seguent les nenes del nostre curs i les de l'altre escola eren inseparables (no hi ha qui les entengui). El segon dia a el Joel F, la Pilar i jo ens van pujar de grup. Anavem amb la Vicky, una monitora a qui li encantaven les sardines. Era molt amable. A la nit, l'Àngel i el Joel es tiraven del llit imitan al James Bon. Feien molta gràcia. Quan el nostre grup ja sabia esquiar una mica, vam baixar les nostres primeres pistes. Va ser molt emocionant perquè mai haviem esquiat.
A la tarda, vam anar a montar a cavall a un poble dels voltans. Primer van enseyar a les persones que no sabien montar. Llavors quan tothom ja habia practicat vam montar al circuit gran. Vam tornar just a temps per... MIRAR EL BARÇA!!!!! Quan va acabar el partit, vam anar a sopar. Després tots els nens i nenes vam anar a la disco a ballar!!!
El Dijous, vam anar a patinar sobre gel a Puigcerdà. Ens vam fer fotos mentre ens posavem els patins i mentre patinavem. Quan vam tornar vam anar a fer una guerra de boles de neu.
A l'últim dia, el nostre grup va pujar per primer cop a un "telesilla". Tothom estava super emocionat. Vam baixar per la plana fins arribar a les pistes babys. A tots ens va fer molta pena marxar perquè ens ho vam passar molt bé. Al arribar a les habitacions, tothom estava molt cansat. Ens vam canviar i vam preparar les maletes per marxar.
Al arribar a Teià, al cole tots els pares ens estaven esperan molt contents de tornar-nos a veure. Vaig arribar a casa i els vaig donar a la Cèlia i la Júlia (les meves germanes) el regal que els hi havia comprat a Puigcerdà. Han sigut les millors colònies del món!!!!!!