C.S.Lewis

C.S.Lewis Marina

Dates

Clive Stapes Lewis va nèixer el 29 de nobembre de l'any 1896 a Belfast, Iranda.Va morir el 22 de nobembre de l'any 1963 a Oxford, a Inglaterra. Si hus fixeu va morir 7 dies avans del seu aniversari.

País d'orígen

Jo crec que si va nèixer a Belfast a Irlanda serà d'allà.Es va batejar a la esglèsia de Irlanda.


Estudis i formació

A l'any 1917 comença els seus estudis a la universitat de 0xford.Ell i els seus amics van fundar un Club que es deia Inklings per descobrir sobre la literatura i la filosofía.

Obres famoses

És molt conegut per les seves novel.les de ficció especialment per "Las cartas del diablo a su sobrino", "Las crónicas de Narnia" i la "Trilogía Cósmica".

Família

El seu pare va er Albert James Lewis va nèixer el 1863 i va morir el 1929. La seva mare va ser Florence ( Flora) Augusta Lewis ( cognom soltera Hamilton), va nèixer el 1962 i va morir el 1908.V tenir un germà gran, Warren Hamilton Lewis.

Profesió

Va ser professor de llengua i literatura englesa.

Curiositats

Els seus amics i alguna persona del poble li deien Jack. Perquè:Als quatre anys uns dies després de que el seu gos Jacksie mort atropellat per un automòbil, anuncià que el seu nom apartir d'ara seria Jacksie, i per aixó li diuen Jack per fer el nom més curt.

cs-lewis-2.jpg